Οn line φιλολογικά μαθήματα για όλους τους μαθητές της ελληνικής επικράτειας . Τμήματα αποφοίτων

Οn line φιλολογικά μαθήματα για όλους τους μαθητές της ελληνικής επικράτειας με άμεση βιντεοσυνδιάσκεψη, web conferencing

τελευταία ενημέρωση, 01/12/2016: για τα on line μαθήματα κατά το σχολικό έτος 2016-2017 λειτουργούν μόνο τμήματα αποφοίτων.

Στα τμήματα μαθητών έχουν συμπληρωθεί όλες οι θέσεις στα on line τμήματα (πλην των τμημάτων για το μάθημα της έκθεσης-έκφρασης)

 

Τα μέσα εκπαίδευσης αλλάζουν αλλά, πάντοτε, αυτό που μετρά είναι η ποιότητα του εκπαιδευτικού

  • αρχαία ελληνικά,

  • ιστορία,

  • έκθεση,

  • λατινικά

Τα φιλολογικά μαθήματα παρουσιάζονται για πρώτη φορά με τον πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τρόπο διδασκαλίας.

Για πρώτη φορά οι ίδιοι καθηγητές του φιλολογικού σπουδαστηρίου “Γ. Δαμιανός”,  διδάσκουν, διαδικτυακά, τα ελληνόπουλα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του κόσμου και αν βρίσκονται.

Για πρώτη φορά καθηγητές με πολυετή φροντιστηριακή πείρα και συγγραφική δραστηριότητα (όλοι οι συμμετέχοντες είναι συγγραφείς σχολικών βιβλίων) δοκιμάζουν τις εκπαιδευτικές προκλήσεις της νέας εποχής.

Την εποπτεία του προγράμματος, καθώς και τη διδασκαλία σε αρκετά τμήματα έχει αναλάβει ο κ Γ. Δαμιανός

Η διδασκαλία γίνεται σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα ταυτόχρονης συνομιλίας, επεξηγήσεων, γραφής, παροχής σημειώσεων, πολλές ασκήσεις, καθώς και διαγωνίσματα. Αποτελεσματικότερα από τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας.

Ο μαθητής βλέπει και συνομιλεί με τον διδάσκοντα. Άμεση παρακολούθηση του γραπτού και του προφορικού λόγου. Ο μαθητής κρατά σημειώσεις στο τετράδιο του, όπως ακριβώς στη φροντιστηριακή αίθουσα, ενώ συγχρόνως παρουσιάζεται πλήθος σημειώσεων στον υπολογιστή του, τις οποίες μπορεί είτε να αποθηκεύσει είτε να τις εκτυπώσει. Ο μαθητής μπορεί και να βιντεοσκοπήσει ολόκληρο το μάθημα και να το ξαναπαρακολουθήσει, για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις. Μπορεί να βρει τον καθηγητή και να συνομιλήσει μαζί του για  απορίες, όποτε επιθυμεί (δες ανοιχτή γραμμή)

Ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα

Λειτουργούν τμήματα:

1. Για όλους τους μαθητές Ενιαίου Λυκείου, εντός Αττικής -δυνατότητα συνδυασμού μαθημάτων/διαγωνισμάτων και στο Μαρούσι / Αγία Παρασκευή / Βριλήσσια

2. Για όλους τους μαθητές Ενιαίου Λυκείου, εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας

3.  Ειδική προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις των ομογενών

4. Για τους μαθητές ελληνικών σχολείων εξωτερικού, οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν την αρχαία ελληνική γλώσσα, ανεξάρτητα από τις εξεταστικές δεσμεύσεις

5. Αρχαία ελληνικά για ξένους / e-Learning courses for the ancient Greek language . ADULT PROGRAM
Learn  ancient Greek Online / Aprender griego Online/ Imparare il Greco antico Online/ Griechisch lernen Online / Apprendre en ligne grec

Μαθήματα και κατά το Σαββατοκύριακο

Ανοιχτή γραμμή: Δυνατότητα επεξηγήσεων, εκτός μαθήματος, εντελώς δωρεάν, για όλους τους μαθητές (ακόμα και όσοι δεν παρακολουθούν τα τακτικά μαθήματα)

Ελεύθερη γραμμή επικοινωνίας
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΠΕΝΤΕΛΗΣ 25Α και ΑΙΑΝΤΟΣ 2Α (πλησίον Ταχυδρομείου)

ΜΑΡΟΥΣΙ: Δήμητρος 15 και Πλαστήρα (πλησίον ΗΣΑΠ)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ηρώων Πολυτεχνείου 8 (πάνω απο την Εθνική Τράπεζα)

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 612.70.74,, 210 600 87 50, κινητό: 6947 82 43 86